Hanya sekadar luahan Si Penulis...

Bosan -_-'' sebab tu nisa...

Assalamualaikum


Bonjour earthling...! huhu...Blog Nisa da betukar lagi...!huhu...
BOSAN la dengan warna blog yang dulu..
hikhikhik..
Tapi sekarang ni nisa da edit..from Pink and Blue to Blue+white+black...
huhu...tapi...nisa still kekal kan name BLuiNK..
sebab..Blog nisa ni kan...
warna tulisan die kan BIRU...
so...Blue INK la...haha...
Then sebenarnye makna BluiNK ni ade 2 taw..
1.Blue Ink..
2.Blue + Pink = BLuiNK..huhu..
...
Dulu nisa obses gile dengan warna PINK..sekarang ni nisa suke warne...BIRU..
tapi warne Pink tetap menjadi pujaan hatiku...huhu
.haha..
Tapi takpe warna biru ni...menenangkan...huhu....
Blog Nisa ni takde la awsome mane pon..
just blog peras tonggeng je..heehe...Biase la tu...
takkan kat FB je orang nak tunjuk marah...
kat sini pon bole..
..
Nisa suke edit blog..
Sebab bole di-edit ikut suke hati kan??
nak2 kalau korang edit blog ikut hati...huhu...
confirm lawa...#tapi blog nisa still tak awesome..-_-''
Sebab bile Nisa edit blog..setiap colour yang digunakan ..
ade kenangan atau maksud lain la...hehe #melebihh...
colours...bole dijadikan terapi kan?..so bile rase marah..
letak la colour tenang2..Bile happy..
letak colour yang terang2..hihi
...
Blog nisa ni banyak gune tutorial dengan freebies2 yang ade je..
Sebab nisa malas la nak download photoscape or software yang bole edit or create freebies..
hehe....

Then..Blog ni tak pakai blogskin yang awesome-awesome tu...
sebab tu blog ni tak awesome..huhu
Nisa pernah try pakai Blogskin...tapi nisa..
rase tak puas...mesti nak edit sendiri jugak...hihi..
..
K la sampai sini je entry nisa...
kikikiki...
Assalamualaikum

Thanks..for reading..

No comments:

♥♥..Cherry Blossom..♥♥ © 2011-2015 . All Right Reserved by Khairun Nisa