Hanya sekadar luahan Si Penulis...

Untuk Jadi Blogger Awesome..!

Assalamualaikum


Peace yo..!

arghhhh.....!!!
nisa tak thu nak update ape....
entah la...
blog nisa ni....
ade tujuan ke takk ekk??
asyik nak citer pasal orang...
je...
lame2 jadi blog mengumpat pulak...
*istighfar//
hmm....
Btw....Nisa belom ade tinggal puase lagi...
hihi...*tumggu la kaw nnti...
hihi....
adoiyai....
Ni nisa nak citer sikit...
Semenjak single mingle ni...
nisa kuat makan la...
lepas bukak puasa...
mesti mkan....
tapi nisa amik tak banyak....
okay...la.....
....update macam update kat Fb pulak...
hihih....tapi bagi blogger2....
korang memang awesome...
nak thu sebab ape???
sebab jadi blogger ni....
korang kene usaha edit blog korang sendiri...
usaha nak cari entry superb...
then usaha upkan followers korang...
tak macam FB...
korang Add trus ramai....
update status pendek pon orang like...
kan tak mencabar tuh??
Maybe Orang yang hot2 kat Fb tu...
mesti kate....
korang edit blog lawa2..
then taip entry merapu...
belom tentu orang nak bace....
ehh....tengok keadaan ar....kalau entry kite superb orang nak la bace..
kalau entry update pasal yg merapu mane la orang nak bace...
betol??
so blogger2....! usaha tangga kejayaan...
kongsikan ape yang patot korang kongsi...!

Assalamualaikum...
tata..!

Thanks..for reading..

♥♥..Cherry Blossom..♥♥ © 2011-2015 . All Right Reserved by Khairun Nisa