Hanya sekadar luahan Si Penulis...

Labah-labah??



Assalamualaikum
anyeong haseyo?? onja wesseoyo??
hehe....korea la pulak...
nisa tahu sikit je...bahase korea ni....


hmm..nisa nak citer ni...kat sekolah nisa hari ni ade buat..
sukan tahunan...
nisa masok perbarisan...
mule-mule nisa masok perbarisan PPIM..
then..da hujung-hujung....cikgu rumah sukan panggil...
pehh...panggil da la macam nak menakut-nakutkan nisa...
then nak tahu cikgu cakap ape??
cikgu cakap...
"awak ade tugas penting...saye nak awak berkerja sama dalam..
perbarisan rumah merah tahun ni...tapi awak kena amik satu barang ni..
kat cikgu habibah dulu..."
then..nisa pegi la amik..nisa pon tak tahu ape...
ape barang yang nisa amik tu..
lepas amik je...trus bawak barang tu pegi jumpe cikgu rumah sukan...
"nisa , cikgu nak awk try costume tu...awak jadikmascot rumah merah"
ayoyoo...nisa pon try...nisa rase okay costume tu...
tpi ...nisa tak thu binatang ape...
then...nisa cakap...nisa ade masok perbarisan..
PPIM..
Tibe-tibe nisa nampak kak farizan...datang..
pastu cikgu suroh akak tu cari pengganti nisa...
kat PPIM nnti..
sian akak tu...
...
Blik je kelas....nisa asyik pikir je pasal akak tu...
da jumpe ke belom pengganti...
sampai ke besok nya...nisa pikir...
takot tak jumpe...


then nisa bawak baju kawad PPIM sekali..
pastu nasib baik....akak nadya cakap..
pengganti tu da jumpe....
lega siot.....! >,<
...
then....nisa pakai costume tu....nisa pikir gak...binatang ape tu...
rupe-rupenye...labah-labah..
adoi...nisa da jadik spiderwoman pulak....
haha....
mase perbarisan tu...nisa rase nisa macam badut pon ade...
sebab nisa kena joget la...lompat la...mase pkai costume tu....
biase la...kalau pakai costume mestila kena happening sikit kan...
kalau tak...rase macam takde mascot kat situ...
...
Then...kalau lalu depan budak lelaki je...die cakap...
hey labah-labah....! aku tangkap nak??
pehh....suke2 die je panggil nisa gitu...
tahu la....jeles tak dapat pakai kan...
hehe...sebab costume tu kecik...then saiz dengan badan nisa yang rendah ni...
takpe...nisa sabar je....
nisa sempoi je...


then cikgu umum kan Juara perbarisan
rumah merah yang menang....!
nisa pon ape lagi...suke arrr....
tak kan nak sedih pulak....
tapi...nisa tengok Rumah-rumah sukan yang lain...
lagi gempak dari rumah sukan nisa..
tapi tak pe...da kate rezeki kan??
 Juara keseluruhan sukan tahunan tahun ni....Rumah Biru...
Rumah merah ke-2
Rumah kuning ke-3
Rumah hijau ke-4..
okay la tu....
  
k la...pic nyer nnti nisa upload...
tata...!
Aslmkm...!

Thanks..for reading..

♥♥..Cherry Blossom..♥♥ © 2011-2015 . All Right Reserved by Khairun Nisa